Coaching Technieken

Online coaching

Wat zijn coaching technieken? Het belangrijkste principe van coaching is het tot stand brengen van een één-op-één en soms meerdere één-op-één partnerschap met de persoon of personen die voor een uitdaging staan. Coachen is de kunst en het proces van het ondersteunen, aanmoedigen en motiveren van de persoon, zijn trainer of coach. Coachen bestaat niet uit onderwijzen, maar uit vragen stellen en ondersteunend zijn om de persoon of het team te helpen mogelijkheden te zien wanneer de omgeving het hen moeilijk maakt die te zien.

Coaching gaat over graven vanuit het juweel binnenin. Het gaat over sprongen in het nog niet weten hoe.

Coaching behelst niet meer dan het stimuleren van denken en gedrag. Het is juist dit aspect van coaching dat moeilijk is en tussen willen en moeten valt. Toch is het essentieel dat deze kwaliteit van gevoel aanwezig is in goede coaching. Omdat coaching een proces is dat het gedrag van de cliënt laat evolueren, brengt het vragen met zich mee die misschien helemaal niet beantwoord kunnen worden als alle betrokken personen niet bereid zijn hun gedrag te veranderen.

Soms is de vraag: “hoe krijg je je vrouw zover dat zij de was doet- marginaal beter en ook zonder ruzie en langer dan billijk duurt. je vriend zou er wel eens in kunnen slagen om een succesvol onderwijzeres in de gemeenschap te worden.

Coachen is niet gemakkelijk, geloven dat het leven moeilijk is, is slechts een veronderstelling. Waar het in feite om gaat, is de gedachten of de persoonlijke benadering van de mensen die deelnemen om het meeste uit de coaching te halen. Dit is meestal een veronderstelling die tegengesteld is aan de werkelijkheid en alleen het vervullen van behoeften MOET worden voldaan. 8% van de coaching is haar idee en de rest (10%) zijn meestal de ideeën van de coach. Nu, voor het geval je je afvraagt wat voor verhaal ik schrijf, laat me het rechtzetten. Ik ben het niet die het probleem is, maar mijn vriendin die advies heeft gevraagd over coaching.

Coachen. Een lezing dus ik denk dat ik de piek expert ben. Het is mijn poging om betekenis en wat motivatie te geven aan serieusheid en een beetje humor. De gedachte is om zoveel mogelijk van mijn ervaring te delen en hopelijk mensen een instrument of vaardigheden aan te reiken die ze kunnen gebruiken om te bepalen of coaching nuttig kan zijn in hun leven. Zelfs als het je eerste keer is, ben ik er zeker van dat het de moeite waard zal zijn om verder te lezen.

Wat houdt het in? Ik ben niet helemaal zeker… Ik zal het beschrijven in de stijl die u gewend bent. De meeste mensen die ik ooit zou coachen waren managers, nou ja meer, een paar met de mogelijkheid om op te klimmen of op de status, salaris en monetaire loonschaal. Ik denk dat de glitter het deel is.

De mensen met wie ik het geluk had om te gaan, waren meestal mensen uit het midden van hun gezin. Zij zijn waarschijnlijk 90% van de miljoenen mensen met problemen die misschien voortdurende steun zoeken en van hun eigen echte ik. Deze mensen zijn Post-Traumatische Stress Stoornis, (P-T-D, of de werkende of auto-gesuggereerde D) of Traumatische Veerkracht Stoornis. Alle bronnen van emotioneel ongemak die een persoon kunnen drijven die een ervaring heeft meegemaakt die hem in emotionele beroering heeft gebracht, kunnen baat hebben bij het leren omgaan met onopgeloste emoties, zodat zijn leven verder kan gaan. Met de juiste hulp kunt u misschien terugkijken en zeggen: “Ik heb het allemaal voor elkaar en ik heb nog wat losse eindjes over”. Het eerste punt is de voorbereiding. Door coaching ontdekte ik dat mensen die een trauma hebben verwerkt en nu een functioneel, gezond en waarderend leven leiden. Dit was het belangrijkste aspect om te doen. Dat ik met een coach zou afspreken.

De voordelen die u kunt ondervinden van:

o Het hebben van een tijdgebonden agenda, tussen vergaderingen, om ervoor te zorgen dat u zich echt aan een schema houdt en bereikt wat u aan het eind van elke sessie wilt bereiken.

o Door de vraagtechniek af te wisselen die besproken werd in de kunst en wetenschap van het vragen stellen. Hoe meer je vraagt, hoe meer antwoorden je zult vinden en hoe meer je de ware aard zult beseffen van hoe je leven is.

o De confrontatie met je eigen veranderingen en het aansporen van je eigen vermogens en verlangens om uit te breiden naar meer van wat je mogelijk hebt gemaakt. Welnu, de acties kunnen u in uw eigen tempo nog meer ten goede komen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *