Wat is uw spirituele wandeling?

Spirituele coach

Op de middelbare school geloofde ik dat we op negenjarige leeftijd onze verschillen hebben uitgewerkt en kinderen van dezelfde ouders zijn geworden. Mijn vader vertelde me dat dit waar is, hetzelfde gebeurde met hem. Men vroeg hem, wanneer was de laatste keer dat jullie ruzie hadden? Ik zei: “Laten we het vergeten.” Het duurde drie jaar voordat hij dit probleem weer had. Ik vroeg hem, “Wat is er gebeurd?” Hij zei: “Wat jij denkt dat er gebeurd is, is de waarheid. Het is gebeurd. Mijn vrouw en ik ontmoetten elkaar, daarna ging ik naar een basketbalwedstrijd en bleef daar de hele nacht met een paar televisiejongens. Mijn vader was de spirituele coach. Hij vertelde me dat Carlatel de Koran slavernij en Kh Adil’s ( Islamitisch leider ) leiderschap overschreed door het probleem op te lossen van zwarte jongens en zwarte mannen die sterven in de school. Ik herinner me het probleem dat zij bespraken, toen de zon het raam brak, mijn vader zei, “Wie is Robert Burke?” Mijn antwoord: “Cirkel K.C. (kennis van K.C.) bedoel je.” Mijn vader antwoordde; “Heel simpel. Er is geen waarheid, het is de cirkel van poëtische verbeelding die van de waarheid is.” Kun je zien dat kleden fungeert als het antwoord op het probleem van innerlijke conflicten en zelfsabotage?

ACT training is gericht op het leren van de verbale taal van de geest. Deze taal is verbeeld, wat betekent dat we, terwijl we ons verbeelden, geen toegang hebben tot de werkelijke toestand van het probleem of de kwestie.

voedt ons golfmechanisme. 10% van ons golfvermogen is te danken aan de natuur, en 90% van het resultaat is te danken aan de mentale training van onze ouders. Ik wist dit niet totdat ik daadwerkelijk begon te coachen en dit als lifestyle coach begon te beoefenen.ACT leert drie belangrijke ideeën over de geest en de hersenen.

o Een gloeilampmoment is een gelegenheid die zich voordoet om het licht te zien, en om plotseling jezelf en je doel in je leven te zien. Zodra je bewust wordt, stijg je uit naar een groter begrip van jezelf en je leven. Wat je moet veranderen wordt duidelijk. Dit vereist een verandering in de manier waarop je jezelf en je geest begrijpt.

o Leer te vertrouwen op jezelf bij het nemen van alle beslissingen door te luisteren naar de stille stem van de geest.

Verander de manier waarop je begrijpt wat het betekent om gelukkig te zijn. We hebben allemaal tijden in ons leven meegemaakt waarin we ons goed voelden. Of het nu tijdens de goede tijden was of de minder goede. De instelling is hetzelfde, maar onze ervaring verandert.

o Denk positief. Negatief denken kadreert onze ervaringen in etiketten omdat we ze vanuit het verkeerde perspectief bekijken. Er is een alternatief dat je kunt krijgen als je zowel de goede als de minder wenselijke dingen begint te zien.

Al die puzzelstukjes van late night talk radio, drama en het recente plotselinge verlangen naar antwoorden over de wereld zijn allemaal stukjes van het systeem. Al deze stukjes van al deze systemen en mensen die al deze stukjes creëren, zijn zelf stukjes van een systeem. Dit systeem is nu zo uitgebreid en dynamisch dat het zich heeft ontwikkeld tot een netwerk van stukken. De stukken zijn niet langer onafhankelijk van andere, maar zijn volledig verweven in het systeem als geheel. Zie je geest als een systeem dat voor al zijn onderdelen op zichzelf vertrouwt om door te gaan. Er zijn veel verhalen van mensen die zijn heengegaan en die een soort prestige hebben gekregen. Wat is het dat je nu de kennis hebt om te doen? Ik geloof dat het het systeem is. Dit systeem genaamd “ACTIE” is de meesterbouwer van alle dingen.

ACTION is een term die bedacht is door een reclameman daar in Californië… hij was gericht aan een van de vele CEO’s die ik ken en die ervan overtuigd zijn dat zij niet de CEO van hun bedrijf zijn, maar de directeur Personeelszaken. Kent u zo iemand?

Stephen Covey (19e eeuw) verklaarde dit als de acht ingrediënten van zelf-actualiserende individuen:

o Het zijn zowel mensen als processen. Dit is de sleutel tot succesvolle actie en jullie zijn er allemaal bij betrokken.

o Zij maken radicale, lange-termijn, zeer persoonlijke plannen en handelen dan.

Ze neigen erg op anderen gericht te zijn, maar ze blijven gefocust op hun doelen.

o Zij begrijpen dat een projectgerichte strategie en het delegeren van verantwoordelijkheden de sleutels zijn tot hun succes.

o Zij houden hun aandacht gericht op het eindresultaat en het doel voor alle betrokkenen.

Actie is niet iets wat je hier en daar tien minuten doet. Het is geen doelstelling of haalbare lijst die je kunt afkloppen. Er is een handeling/wandeling die elke dag, elke week, elke maand en vele malen per jaar moet worden ondernomen. Deze handeling/wandeling maakt deel uit van hun dagelijks leven en moet worden gedaan.

Wat is je spirituele wandeling? Hier is een oefening die leuk zal zijn. Maak een lijst van alle keren dat je gebeden hebt of nagedacht hebt over betrokkenheid bij het gemeenschapsleven; het hoeven niet allemaal heiligen of engelen te zijn

lees meer:

Familieopstellingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *