Diensten aan huis voor mensen die aan huis werken

 

 

Als u diensten aan huis verricht voor iemand anders, dan moet u dit loon opgeven aan de belastingdienst door een paar vragen te beantwoorden. Betaalt u bijvoorbeeld 24 uur per dag contant of per cheque? Voor welke kleding of eetgerei moet u zelf zorgen? Dit zijn allemaal vragen die u moet beantwoorden om uw getipte en Ultimate Pay scale lonen te kunnen uitbetalen.

Als u voor deze test nog niet als oppas of kinderoppas hebt gewerkt, kunt u waarschijnlijk de volgende tips gebruiken om een geslaagde test te maken.

o Werk en archiveer alle ontvangstbewijzen

15 minuten per bezoek – dat is een heel leven

o arbeidsverleden controleren

o een vergadering organiseren met de persoon voor wie je werkt

de cheque te storten, en hen het geld te geven.

Het belangrijkste doel van het doen van een thuistest is om een beter beeld te krijgen van de mensen voor wie je werkt. Je weet welke je kunt vertrouwen en welke slechte invloeden zijn die je moet vermijden. Dit zal u helpen vertellen wie de prioriteiten zijn.

Nu u een lijst van cliƫnten hebt, moet u enkele onderzoekstechnieken toepassen om de werkelijke aard van de relatie te achterhalen. Verblijft de persoon in de woning tijdens het bezoek? Zijn de kinderen getuige van een relatie met uw werkgever? Maakt uw werkgever misbruik van u of behandelt hij de kinderen slecht? Enkele andere zaken die u misschien wilt onderzoeken zijn:

o de kosten, inclusief uurloon

o het aantal kinderen dat u heeft

o het aantal uren dat de kinderen bij uw werkgever doorbrengen

o hoeveel u uitgeeft voor het eerste bezoek als u niet werkt, of rekent u elke keer een vast bedrag aan

o hoe ongelukkig u zich voelt over het bezoek

o de frequentie van uw bezoek, afhankelijk van de leeftijd van het kind

Redelijkerwijs is de meest doeltreffende methode om het karakter van een kinderverzorger te leren kennen, eerst een referentie te vragen en dan op onderzoek uit te gaan. Stop niet meteen nadat u hebt ontdekt dat u meer wilt weten over de persoon die voor uw kinderen gaat zorgen. Het is goed om door te gaan en nog meer te weten te komen. Informatie zal echter veel gemakkelijker te verkrijgen zijn als je vroeg in het spel met dit proces begint.

U zult merken dat deze informatie, althans in het begin, niet gemakkelijk te verkrijgen is. De waarheid is dat informatie over veel van de mensen die veel beslissingen over uw gezin zullen nemen, meestal alleen beschikbaar is voor degenen die de informatie verwerken en voor uw gezinsleden zorgen. Tenzij u een familielid hebt dat bereid is positief te delen, is deze tussenpersoon misschien wel de enige die kan vertellen over de goede en slechte tijden die u met uw verzorger hebt gehad.

Dus, als je een test voor Dienstverlening voor in huis moet doen, dan kan het afhangen van wie je het vraagt en hoe je het vraagt. Het is immers gemakkelijker als u zonder het te weten met een aantal ouders babbelt, aangezien dit een stuk informatie is die accuraat is. Bovendien, als je met een bedrijf werkt, heb je sommige dingen gemakkelijker in de hand dan wanneer je een onafhankelijke basis hebt om iemand te onderzoeken die net begint om zich met de ouderbusiness bezig te houden. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat u wel de best mogelijke informatie krijgt.

 

Lees meer…

schoonmaakster

interieur schoonmaakster

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *