De Wet van Aantrekking

 

 

 

Wat je naar buiten brengt (of het nu je gedachten, woorden, emoties of energie zijn) en terug aantrekt in je leven is je vibrationele momentopname. Je zendt de hele tijd signalen uit van de Wet van Aantrekking. De aard van je woorden, gedachten, emoties en uitspraken is de werking van de Wet van Aantrekking. Echter, om de Wet van Aantrekking in je leven te laten werken, moet je je vibrationele Manifestatie Quotaties lezen en kennen.

Zoals Nijmegen zegt: “Je moet weten wat je trilt om je trilling te kunnen veranderen.” Ik kan zeggen dat de hele wereld gebaseerd is op onze gedachten. En we creëren de hele dag door waar we aan denken en wat we voelen. Het is de laatste decennia flink aan het omslaan voor onze planeet. We komen dichter bij een dag waarop we in staat zullen zijn ons te herstellen en browse-trillingen tot de norm te maken. We zijn in staat tot nieuwe mogelijkheden en nieuwe boven-het-alles-klinkt-goed ervaringen.Positieve affirmaties vormen de basis van elk van onze vibraties. We kunnen niet visualiseren wat we al hebben, we kunnen het plaatje aanvullen met onze emoties die ons in staat stellen te ZIEN wat we al hebben. Hoe vaker je de affirmaties schrijft en uitspreekt, hoe meer je zult vibreren met de vibratie om iets nieuws en goeds in je leven toe te laten.

Elke keer een vibratie zoals “Ik hou van mijn leven. Ik heb mijn gezin. Ik heb veel geld,” zend je een vibratie uit van meer van de dingen die je hebt en hebt. Zoals Nijmegen zegt: “JIJ bent het pakhuis dat jouw vibratie naar buiten stuurt en dezelfde terugstuurt. Alleen door dit te doen – creëren, onderwijzen en anderen helpen – zul je ooit een hele bank van hen hebben.” Denk aan het gezegde: “Hoe je iets doet, is hoe je alles doet.” Is het mogelijk dat je door je trillingen van constructief denken ervaringen aantrekt?

Als ik nadenk over wat ik wil, moet ik elke dag in mijn dagboek schrijven, totdat ik het niet meer opnieuw hoef te lezen en te herlezen. Door op deze manier te oefenen, kunnen we een mentale omheining afbreken, en een nieuw pad toevoegen aan het avontuur dat we als mens op deze Aarde al beleven. De begeleiding in mijn affirmaties komt voort uit mijn directe ervaring van wat werkt in mijn leven. Hoe meer ik deze affirmaties in de beweging uittest, de gevoelens voel, hoe levendiger ze worden. Mijn affirmaties werken tegelijkertijd wanneer ik bewuste keuzes maak en wanneer ik onbewuste beperkende overtuigingen ongecontroleerd hun gang laat gaan. Om de positieve draaikolken aan te wenden, moeten we ons afstemmen op onze gevoelens en zelfcompassie hebben. Net zoals haar aandacht haar associaties begint te volgen, weet ik dat ik mijn emoties volg en me erop afstem wanneer ik voortdurend bezig ben met het proces van ervaringen verzamelen door affirmaties te schrijven en uit te spreken. Het belang van zelfcompassie is dat het me in staat stelt mijn goddelijke expressie te ontwikkelen en te leven.

Je kunt je leven veranderen!

Als het lijkt alsof je stroomopwaarts zwemt, het gevoel hebt dat dingen steeds erger worden en in tegendeel, dan is het tijd om je trillingsgeschiedenis te lezen. De krachtige vertrouwende dynamiek van de vooruitziende kracht van je onderbewuste geest is wat je zult projecteren naar het universum, of je het leuk vindt of niet. Als je geen overvloedig en vreugdevol leven leidt, dan werk je tegen je eigen inspanningen. Nogmaals, je kunt niet dat elke dag anders zijn, ze zijn beide Areahnfinal gezocht om een krachtig, doelgericht en goddelijk leven te leiden.

Als je het gevoel hebt dat je stroomopwaarts zwemt, het gevoel hebt dat je tegen de stroom van positieve ervaringen en liefdevolle relaties in je leven in zwemt. Het is gewoon tijd om je trillingsgeschiedenis te veranderen. Waarom je je leven niet kan lijken te veranderen! Het is waar.

Ik wil ineens iets met jullie delen wat ik heb gedroomd. Ik zie je niet in mijn ogen kijken en zeggen, “Wow! Ik ben net als dat!” In plaats daarvan, zouden we elk onze overeenkomsten van trillingsoverdracht opmerken.

Uranus is de heersende planeet van het Universum; de planeet die over de sterren heerst. Hij regeert jouw leven. Je kunt alles denken en creëren wat je maar wilt. Het gaat niet alleen om rijkdom, huizen en luxe. Er zijn veel andere dingen die bij een goed en mooi leven horen. Maar dat is het niet. Je moet eraan werken om je voortdurend af te stemmen op je innerlijke gevoelens. De basis van deze vibe is waar je werkelijk in gelooft. Het is tijd om een vibrationele match te worden met je innerlijke ervaringen. Denk bewust na over wat je wilt en spreek er vrijmoedig over! Elke dag. Stel het je elke dag voor en projecteer het in het universum. En elke dag, laat de bank van zorgen uit het verleden los. Gewoon aanwezig zijn. Elke morgen, maak gebruik van dit moment om een verschuiving te creëren. Creëer dit gevoel van vertrouwen, van in je dagelijkse leven. Jouw leven.

 

Lees meer…

 

Spritueel coach

Klankschalen opleiding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *