Coaching – Wat ga je er aan doen?

Coach Bergen op zoom

Wat doet coaching?

Er zijn drie componenten voor een succesvolle coaching relatie:

a De coach faciliteert het proces van feedback geven. Boosheid is nooit het antwoord op een coaching probleem. Altijd de vraag: “Wat ga je eraan doen?” Draag woede niet voor de rest van je leven met je mee. Een effectieve coach is empowered, want dat is wat mensen helpt te groeien, vaardigheden te verwerven en hun volledige potentieel te bereiken. De andere coaches in het team, inclusief de coach, kunnen middelen toewijzen en energie geven aan het werkproces.

b Een ander aspect van een succesvolle coaching relatie is de verandering van gedrag. Om er zeker van te zijn dat de gecoachte de gewenste resultaten behaalt, onderhoudt de coach de verbinding, de verantwoording en de steun van de gecoachte, van wie de resultaten worden bereikt. Coachen is niet in staat stellen, het is eerder degenen die gecoacht worden in staat stellen hun volledig potentieel te bereiken.

c. Er is een begrip dat de coach verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen lot en toekomst. Een coach kan alleen met cliënten handelen om doelen te bereiken waar hij/zij zich persoonlijk voor inzet. Een coach gelooft niet in markten die gemotiveerd worden door de industrie of door boekhoudkundige praktijken. Een coach is een professional in alle aspecten van het werk en het persoonlijke leven en is geconditioneerd om het proces van het stellen van doelen te beheren en het meest geschikte actieplan te ontwikkelen volgens de beheerde focus van het proces van het stellen van doelen.

Er zijn 4 essentiële elementen die ik heb genoemd en die noodzakelijkerwijs aanwezig zijn in elk coaching proces. Daarnaast zijn er nog een groot aantal specifieke vaardigheden en bekwaamheden om een succesvolle coach te zijn. Laten we deze 4 elementen even in detail bekijken. De 4 elementen zijn:

Een vrijwillige betrokkenheid van de coaches bij het verantwoorden, beheren en leiden van hun persoonlijke doelen

B Een specialist die in staat is om het proces te beheren, te beoordelen, te verbeteren en te veranderen

C Een kennisbasis van het coaching proces en de specifieke vaardigheden en het proces verfijnd door een zorgvuldig provocatieproces

D Zelf tempo ontwikkelingscapaciteiten opgebouwd door openheid, Birgit sentimenten enendoraceuticalaman zand invloed van buitenaf. De coaching aanpak is contextueel in die zin dat het geen gruwel is en het niet al deze eigenschappen heeft in die zin dat het een kwaliteitsinstrument kan zijn, maar het is een uitstekende maatstaf voor zelfex Gap Coca Coaching.

Deze 4 elementen stellen vele en verschillende elementen van coaching voor. Het principe van coaching is niet om iemand in een hokje te stoppen en te vragen “hoe voelt dat”; in plaats daarvan wordt gevraagd: “hoe wil je daar komen”. Wij zoeken mensen op en rusten hen toe op een toekomst waarin zij als cliënt hun gewenste doel kunnen bereiken. Wij willen wijzen naar de toekomst van onze cliënt en hem/haar leiden naar de koers die hem/haar inspireert om het leven van zijn/haar keuzes te creëren. Welke doelen stel je voor elk moment? Is het een van je doelen? Waar zet je je voor in de komende week/maand/jaar? Wat zou je deze maand willen afmaken? – Zelfbewustzijn kweken zodat je je doelen kunt bereiken.

Kent u uw coachingsstrategie? Bent u zich bewust van elk aspect van wat u doet, wat u zegt en hoe u zich gedraagt? Coaching is interactief, ik benader mijn coaching als een intieme vriendschap. Voel je je veilig bij mij? Of ben je bang dat je me zult dumpen als het je niet bevalt wat je zegt of hoe je je gedraagt? Ik put mijn informatie uit een kern van diepe zorg, verlangen en verlangen. Het is de kennis die ik opdoe door mezelf voor te bereiden om gecoacht te worden, die me stimuleert om mijn allerbeste werk te doen.

Wat doorstaat u in uw eigen leven? De waarheid is dat sommige van onze beste ervaringen op onze laagste momenten zijn. Waarom wacht je op iets meer? Verspilling van uw kostbare tijd! Laten we zoeken naar de mogelijkheden die uw omstandigheden kunnen brengen om u te helpen “voorbij de pijn te leven”.

Ik ben een coach omdat ik ben geweest waar jij bent. Ik heb wanhoop en frustratie gekend. Ik wil je de doorbraken, keuzes, heldere dagen en scherpe heren van deze zeer-menselijke ervaring zien ervaren. Dit is waar ik voor coach.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *